Veel gestelde vragen

Heb je vragen? Bekijk onze veel gestelde vragen. Staat je antwoord er niet tussen? Bel of mail ons gerust, dan helpen we je graag verder.

VRAGEN "UNDER CONSTRUCTION".

1- Dorpsbelangen Fluitenberg

De "Vereniging van Dorpsbelangen Fluitenberg" is opgericht in 1972 door de inwoners van Fluitenberg, toen nog in de gemeente Ruinen.

De eerste bestuursleden van de vereniging van dorpsbelangen Fluitenberg waren:

Piet van Laar (voorzitter)

xx (secretaris)

xx (penningmeester)

xx (bestuurslid)

2- Dorpshuis 't Overschotje

Het dorpshuis 't Overschotje is eigendom van de "Stichting Dorpshuis Fluitenberg".

De leden van deze stichting zijn normaal gesproken tevens de bestuursleden van de vereniging.

De naam van ons dorpshuis " 't Overschotje" verwijst naar het eerste dorpshuis, wat een houten keet was en door de voetbal vereniging van Pesse "over" was, dit omdat zij een stenen gebouw konden plaatsen.

3- Activiteiten van Dorpsbelangen

De "Vereniging Dorpsbelangen Fluitenberg" verzorgt activiteiten voor de leden van de vereniging, zijnde inwoners van het dorp Fluitenberg.

Er zijn diverse activiteiten in het dorpshuis, zie de agenda en is er het dorpsfeest. Daarnaast worden enkele zalen in het dorpshuis tegen een kleine vergoeding beschikbaar gesteld aan verschillende clubs en verenigingen uit het dorp.

Dorpsbelangen kan iets voor u doen als u lid bent van de vereniging. Als u dan een club of vereniging voor activiteiten in en in het belang van ons dorp Fluitenberg wilt oprichten, dan kan Dorpsbelangen u hierbij ondersteunen. Voor details contact opnemen met het bestuur.